Welkom, een nieuwe site, bijna klaar!

MEI 2017 De site is bijna af, tijd voor mijn eerste nieuw(s)…

yoga in deurne

Dankbaar voor de oude website (foto) die vakkundig gemaakt werd door een bekende…ben ik nu het avontuur aan gegaan van deze nieuwe site.

En het begint ergens op te lijken…..

Het mooie van zelf vormgeven aan dit soort dingen is dat de gehele site nu kan worden en meegroeien met wie ik ben. Zonder tussen persoon.

Het is ook spannend. Niet alles staat op de juiste plek, link-s werken nog niet. En dat is dus zo. Zo is het echte leven ook. Dus welkom, op mijn nieuwe site met informatie over:

Yoga in Deurne EN online-yoga avonturen EN wie weet wat nog meer…

Dankbaar zijn, dat doet veel. Vaak blijven we hangen in dat wat moeilijk gaat. Daar gaat zoveel energie en aandacht naar toe. En al die dingen die soepel verlopen, alles wat wel stroomt, lacht, mensen die er zijn voor jou, op het juiste moment …dat je daar blij mee bent…dat beseffen, daar bij stilstaan… juist daarvan blijft die positieve energie stromen. Is mijn ervaring.

Zo ben ik dankbaar voor de mooie yoga ruimte waar ik in les kan geven, midden in het centrum van Deurne. En dankbaar voor de juiste apparatuur om de online yoga in beeld te brengen.

Ook nu kan jij even stil staan bij dat waar jij dankbaar voor bent?? Fijne kleding die je warm houdt, genoeg eten om te koken wat je lekker vindt, vrienden die jou steunen en er zijn op het juiste moment, een mooi uitzicht…

Hierbij stilstaan brengt je aandacht een moment dichtbij jezelf. Doet je beseffen hoe rijk je bent. Ik merk dat ik zodra ik mijn aandacht hiervoor heb -in het hier en nu- dat ik dan wat dieper in en uit adem. Jij?

Fijne dag

Sanne

Sunrise Yoga in Deurne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s