Wie ben ik?

sanne website 1Sanne van der Hout

Geboren in 1971 in Eindhoven, opgegroeid in Deurne. Gestudeerd in Rotterdam, gewoond in Amsterdam, 10 jaar in Azie vertoefd, en nu al weer 10 jaar terug in Deurne. Als dat geen mooie levensreis is 🙂

Moeder van een stel mooie kinderen. En Dru Yoga docente!

Bezig met bewust eten, bewegen, opvoeden, en soms juist even niet bewust doen, omdat je dan het verschil het beste ervaart 🙂  Ik ben iemand die ontdekt door te ervaren.

De Dru Yoga heb ik ontdekt toen ik na 10 jaar Azie weer in Nederland kwam wonen. De hectische snelle wereld die er hier ontstaan was, kwam nogal op me af. Ik raakte gestrest en kon vanuit het niets boos worden. Zo kende ik mezelf eigenlijk niet. Onrustig en het gevoel veel te moeten. Geen idee waar te beginnen. Mijn allereerste Dru Yoga les (bij Jacqueline van Hees in t levensatelier in Asten) voelde als een thuiskomen. Ik kwam weer terug bij mezelf.  Terug in mijn kracht. En bij een vertrouwen. Alles komt goed.

551244_495972570498193_136315498_n

Aanwezig zijn in het hier en nu, in contact met jouw innerlijke stilte, sta je sterk.

DMV mijn lessen wil ik graag  hieraan bijdragen. Dat je in jouw kracht komt, dat je weer rust en ontspanning kunt ervaren, dat je leert loslaten. De heilzame Dru Yoga oefeningen zijn een ingang hiervoor. Zo kom je steeds dichter bij jezelf, ervaar je de balans, ervaar je dat je mag zijn, gewoon zoals je bent.

Helemaal perfect met al je imperfecties.

Dat is de weg waar ik op zit en die ik uitdraag.

sanne website 3  sanne website 5  sanne website 4

Namaste, Sanne

“Dru yoga brengt me bij mezelf en maakt me sterk” – Alice (65jr) wekelijkse deelneemster uit een van m’n groepen.

“.. dankjewel voor de rustgevende lessen, ECHT een manier om wekelijks mijn balans weer te kunnen vinden”  Liesbeth (42jr) wekelijkse deelneemster uit een van m’ n groepen. 

Heb jij al ooit aan yoga gedaan? Sta je open voor iets nieuws? Ben je op zoek naar VOEDING, iets om jou te helpen in jouw situatie? We leven in tijden waarin er veel gebeurt, veranderingen op werk, of in je prive leven. Het kan best heftig zijn. En er zijn vrij eenvoudige oefeningen die al verschil kunnen maken. Kijk eens bij mijn aanbod, ONLINE. Gewoon gratis oefeningen om kennis te maken, om te kijken welke oefening werkt voor jou.

En HOE doe je dat dan, zelf thuis beginnen met Yoga? Daarvoor zijn er 3 stappen. Die beschrijf ik in mijn artikel ” Starten met zelf Yoga doen, in 3 stappen”  aanvragen?

(Het artikel wordt binnen 24 uur naar je toegestuurd.)

 

Inspiratie: Als laatste hier nog dat wat mij inspireert, ik noem ‘inspiratie’ omdat ik merk dat dit de dingen/personen zijn die me op mijn pad houden. Inspiratie gaat over groei. En over verbonden zijn.

Geïnspireerd door boeken als: ‘Ontwaken in het nu’ – Mahatma Revier/ ‘Vraag en het wordt gegeven’ – Hicks/ ‘Moeiteloos jezelf zijn’ – Vera Helleman/ ‘de Kracht van kwetsbaarheid’- Brene Brown/

En geïnspireerd door grootheden als: HH de Dalai Lama/ Amma (embracing the world)/

Mijn dagelijkse portie inspiratie haal ik uit: mijn kids (de ideeën en wonderlijke reacties, hun pure reacties en de spiegels die ze zijn 🙂 / de deelnemers van mijn groepen, ook zij inspireren me 🙂 ook zij brengen me nieuwe input waar ik iedere week blij van word, we hebben naast de groei momenten die er zijn, ook zoveel plezier! / en dan nog de super dames gewoon hier uit de buurt, velen van hen zijn bezig met zulke mooie initiatieven! (Helmi Verbakel, Ellen van de Berkmortel,  Gonnie Feddema, Inge Bladder, Ellie van Kessel, Ankie Pluim, Saskia Vermeesch, Inge Willems, Carla van den Broek, Corien van den Eijnden, Carla Ham,  Voor hun initiatieven kijk hieronder.)

De inspirerende dames:

Helmi Verbakel (helmiverbakel.nl), Ellie van Kessel (inspirerende bijeenkomsten), Gonnie Feddema (muziek die je raakt, zo zuiver! http://gonnieklankconcerten.vpweb.nl/), Inge Bladder (werken met kinderen – dalisua.nl), Inge Willems (zelfgemaakte sierraden en stickers: https://www.facebook.com/lievedingen/?fref=ts), Carla van den Broek (engelenwerk: http://www.angelic-terre.nl/Corien van den Eijnden (werken met kinderen), Carla Ham (mantra zingen, een superstem heeft Carla! http://soham2.wixsite.com/soham), Ankie Pluim (Eru Yoga en wellness weekenden: http://www.annadruyoga.com/ ), Saskia Vermeesch (Bewustzijns Centrum van het Hart en chineng qigong lessen : https://www.facebook.com/Saskia-Vermeesch-Chi-Neng-Qigong-en-Beeldende-Kunst-158490707669713/)